Merhaba

MERHABA

Yazın MİLCAN çıkmadı çünkü yapılacak zahire işim vardı, tarhana, pekmez kış hazırlığı birde gidilmeyen tatil yerlerinin programı.
Çivi gibi çakılıp kaldık bu sene Maraş’a. Bu satırlarımızla Türkiye’nin dört bir yanına gitme fırsatını yakalıyorum gün şen olsun. Demokrasiye Ergenekon’a rağmen inanmam isteniyor hayır bu mavala inanmıyorum. Milletler dünya egemenliğini demokrasi fikriyle gerçekleştirmiyorlar. Türk milleti Turan ülküsü, Kızıl Elma düşüyle var olacak Ötüken de yaşayıp Karlı Tanrı dağların da gök gözlü bozkurtların haykırışlarını dinleyecek! Engelli demokrasi koşusu devam ediyor birileri burada insanlığa hizmet ettiğini sanıyor ama yanılıyor. Türk milletine gerçek hizmeti elbet biz vereceğiz aziz milletimizi ülkü değerlerinin aydınlığı ile yarınlara taşıyacağız.
Muhafazakar demokrasi gül geç. Erdem birliği ve hizmetli seçilmişlik bunu tamamlayan ASALET.
Kuyruk doğdu bundan sonrası güz çınar yaprakları buz gibi sulara düşecek abı hayat ırmağından içen bizler Turnaların ezgilerini seslendirmeye devam edeceğiz. Güze başlarken Köroğlu’ da MİLCAN’ın yoldaşı oldu. Dostlara kelam, tütüne devam, çaya selam!

Ali Büyükçapar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder