Merhaba

Merhaba!

Ali Büyükçapar

Faizci, liberal, kapitalist, sosyolist ve ateist dünya ‘nın gözü kararıyor. Nerede bu fikir sistemlerinin kapıkulları? Çöken dünya borsalarının tozu dumanı Anadolu insanın öfkesini biraz daha kabartıyor.
Dünya insanlığı bunu hak etmedi.
Faize hayır! Kapitalizme hayır! Dünyanın sömürülen insanlar Amerikanın dünya tasallutuna hayır derken kutsala uzak olduklarını biliyorlar mı? Aydınlanma felsefesinin kutsalla münasebeti hep alaycı oldu insan aklının bu çabaları beyhude çalışmalar olarak algılandı, hâlbuki aklın ürettiği kutsaldan hareket ederek tanrının kutsalına ulaşabilirdi.
Liberalizme de hayır! Muhafazakâr demokratlığı kapı dışında bıraktım. Demokrasi Türk insanın dipsiz kuyusu biz demokrat kimliğinin daha fevkinde standartlar oluşturduk Ergenekon’da. Karlı tanrı dağlarında, gövşen gözlü Bozkurtların izinde Turan ülkesini kuruduğumuzda sünepe demokratlar kendilerini Atlantis’e atsınlar.

Devletimizin bekası Türk milletinin atan yüreğinin iksiridir.
Ezanların okunduğu, Bozkurt haykırışları’nın dünyayı inlettiği demler yakında. Maraş’tan Ergenekon’a bir yol gider şahlar şahı divan açtığında biz Maraş Türklük sevdalıları olarak hep önde olacak serdengeçtiler bile. Kıskandırıp haykırışlarımızla Gâvur ellerini titreteceğiz.
“Fena ender fenayım her ne varım varsa sendendir.” Diyen Şeyh Galip Efendimize dualar gönderirken ulu çınarlar gibi dallarımızla mavi göklerde gökkuşaklarını tutuğumuzun farkındayız. Türklük sevdası, İslam aşkı, gaza tutkusu, Kızılelma düşüyle düştük bu tozlu yola, önmek yok.
Maraş güz günlerinde.
Cihetsiz kuş cıvıltıları, serçe sesleriyle ezelden ebede var oluş neşem artarak devam ediyor yaşamak karlı Tanrı dağlarında gök gözlü Bozkurtlarla güzel.
Sağlıcakla kalın.

Ali Büyükçapar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder